torsdag 17. juni 2010

Innkjøringsuka

Syklet 58 mil (stavanger-oslo) Ligger i skrivende stund 2 mil utenfor Tromsø. Line sitter i teltet med fin utsikt, David fisker etter laksen i sjøen. Dagen før var ikke noe koselig i det hele tatt, dårlig vær, vind, dårlig dag. Så kom de til Tromsø, hvor de traff Bjørn en bekjent av David, hvor de kjøpte masse mat og fikk turens første dusj. Her fikk de ladet batteriene. "Ellers har vi fått roen på ting, blitt rutinerte på sykkelen". David er leiransvarlig, men er litt for kresen. Underveis har de blitt rutinerte på å sykkle 2, der de drar hverandre. Eneste vi må bli flinkere til er å stå opp tidligere, men vi har kalt dette innkjøringsuka. Så fra i morgen skal vi skjerpe oss.

Line: Har du fått med de jevelige bakkene fra Burfjord opp, David slitter litt med kne`et. Så Lines råd, tips og triks kom godt med. Litt spente på fergene, når de sa på bensinstasjonen at de var innstilt, vi skal over til Senja i morgen.
Andreas: Ellers med helsa? Line: Lårene svir det litt i, rumpa går overaskende bra. Ellers føler vi oss litt småforkjølet pga det kalde været.

Ble interjuvet av Helgelandsposten Link kommer.

Lagt til av Andreas Gustu og Mats Hoel Johannessen

3 kommentarer:

  1. Heia David!!

    Det her hadde jeg ikke trodd for 3 år siden gitt!

    Sliter du med kneet må du tøye setemusklatur, veldig viktig.

    Kommer dere på sommerfesten våres da? det ligger nok en invit. i ei postkasse et eller annet sted.

    God tur vidre hilsen Familien Iversen!
    Nilie roper heia heia her nå!!!!

    SvarSlett
  2. Hei hei Line!
    Vi heier på deg! Ønsker dere en flott tur! Det er nok mye slit, spesielt i starten, men du klarer det! Vi reiser på ferie nå. Kanskje dere er framme når vi kommer tilbake. Masse lykke til!
    Klmmer fra tante Maren, Hans, Sindre, Arja, Martin og Espen

    SvarSlett
  3. Tusen takk!!!

    SvarSlett